Home About Free Class Courses Events Success Stories Login
Search
Introduction to Energy Medicine (Part A & B) – 6-hour Class
15 Apr

Introduction to Energy Medicine (Part A & B) – 6-hour Class

Taught by: Marianne Jacobsen

Taught By: Marianne Jacobsen

Share :

Would you like to learn the basics of Eden Energy Medicine (EEM) in a fun, supportive environment? If so, these classes are for you!


These simple but profound classes are straight forward and full of easy-to-use techniques that you can do on yourself (and others) to stay well, feel vibrant, and live a life that nourishes you and brings you joy.


Each class will cover specific key topics from Donna Eden’s award-winning book, Energy Medicine. The information you gain from these classes can help you feel better physically and have a clearer state of mind, so you can be more productive in work and have a calmer and more confident personal life.


Introduction to Energy Medicine introduces EEM basics plus many topics that are important for self-care and healing. A quick Daily Energy Routine (just over 5 minutes) is taught that will have your energies humming in no time, plus ways to feel more grounded and centered are explored. Introduction to Energy Medicine also gives an introduction to meridians, one of the mainstays of EEM. Meridians are the rivers of energy that bathe and vitalize our body and its systems. Ways to work with and balance two key meridians, Triple Warmer and Spleen, are highlighted in this class, as well as additional techniques for managing stress.


Additional Class Details:

Der vil blive serveret kaffe/the, vand og snacks, frokosten medbringer du selv. Tag noget afslappet tøj på du kan bevæge dig i og evt. nogle indesko. Efter afslutning af kurset modtager du et certifikat som dokumentation på din deltagelse i kurset med angivelse af antal lektioner (á 45 min), ialt 20 lektioner (15 timer).

Attendees(0)

MEET YOUR TEACHER:

userimg

Marianne Jacobsen

Om Marianne Jacobsen, Energi Terapi og drivkraften bag det hele

Jeg hedder Marianne Jacobsen og har i rigtig mange år været fascineret og meget nysgerrig omkring den alternative verden. Fordi jeg kunne se, at den havde så meget mere at byde på, end hvad øjet lige kunne se. Fordi påstanden om, at vi allesammen består af energi og indeholder det hele, var en påstand, der skulle undersøges.

Jeg tror på, at vi alle sammen er en del af universet - at vores krop og sind hænger sammen. Og derfor er det i min optik så vigtigt, at vi arbejder med vores egne energier og lade vores kroppe hjælpe til med at hele sig sig selv. Denne vej frem taler virkelig til mig fremfor for eksempel bare at tage en pille og symptombehandle.

Derfor arbejder jeg nu som energimediciner, healer, tankefeltterapeut og akupunktør.

Den sammensætning giver mig de bedste muligheder for at kunne hjælpe dig og sammensætte den mest optimale behandling med energi terapi til dig.

Du kan gøre rigtig meget selv - og din krop kan så meget mere, end du måske lige tror

Du har det hele i din egen krop. Vi skal bare have dem omdirigeret, så de arbejder med os og ikke imod os. Hos mig får du ikke et quick fix, men derimod en løsning, der er holdbar på den lange bane.

Jeg hjælper dig med at gøre noget selv - med den energi, der allerede er i dig.

Der er ingen bivirkninger, du lærer derimod at gøre tingene selv - alt afhængigt af dit energiniveau.

For jeg synes, vi skal tænke på det hele menneske - i årsager og ikke symptomer. Derfor behandler jeg de bagvedliggende årsager i stedet for blot at symptombehandle.

Vi er nødt til at give vores kroppe lov til selv arbejde - så vi kan genoprette de balancer, der er blevet skubbet. Vi indeholder evnen til heling selv i forvejen. Vores krop kan det hele, men stress og hverdag har måske gjort, at vi ikke passer godt nok på den og overser en masse signaler, som den sender. Det er en fordel, hvis vi kan give os selv den gave at holde vores energier friske og stærke på daglig plan. På den måde giver vi vores krop lov til at hele. Kort sagt: Alt det, du har brug for, er allerede inde i dig.

Donna Eden: En inspiration og en fantastisk mentor

Jeg blev færdiguddannet hos Donna Eden i 2017, hvor jeg blev Danmarks første certificerede EnergiMediciner. Det var en kæmpe ære for mig at få lov til at studere Donna Edens metoder og tilgang til energierne i vores kroppe.

Jeg føler mig priviligeret over at få lov til at være med på Donna Edens mission om at hjælpe mennesker til at få en bedre tilværelse - ved at få balance i energierne i vores kroppe. For som Donna Eden siger:

“Det er enkelt. Når vores energier er sunde og afbalancerede, føler vi os stærkere, gladere og bedre i stand til at håndtere, det der sker i vores liv.”

Donna Eden og første danske Certificerede Energi Mediciner Marianne Jacobsen